slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Charlotte Lang
Avokate Këshilluese

Charlotte-Lang-Immigration-Lawyer

KONTAKTI

Tel: 832-288-2727
E-mail: Charlotte@canoimmigration.com

PRAKTIKA LIGJORE

  • Ligji i Imigracionit 
  • Problemet me Visa Pune, Punësim dhe Formularin I-9 

ARSIMI

  • Doktore e Jurisprudencës Fakulteti i Drejtësisë në Universitetin e Houston-it, në Teksas
  • Diplomë të Lartë nga Universiteti i Tulsa-s, në Oklahoma 

LIÇENSA

Liçensë Avokatie nga Shteti i Teksas-it

EKSPERIENCA 

  • Avokate në Zyrën e Departamentit të Imigracionit të Sigurisë Kombëtare të SHBA-së
  • Ndërlidhëse midis Zyrës së Departamentit të Imigracionit të Sigurisë Kombëtare dhe Zyrën e Prokurorit të SHBA-së 
  • Avokate Drejtuese për Zyrën e Shërbimeve Juridike të të Burgosurve, Departamenti i Drejtësisë Penale në Teksas

PUNË FALAS

Avokate e ekipit te rishikimit për rihapjen e çështjeve për personat e dënuar padrejtësisht me burgim të perjetshëm

Avokatja Charlotte Lang është Avokate Këshilluese në zyrën tonë të avokatisë.  Charlotte është e liçensuar si avokate në Shtetin e Teksas-it, dhe në karrierën e saj mbi tridhjetë vjet si avokate, ajo është paraqitur në shumë raste në Gjykatat e Qarkut, në Gjykatat e Imigracionit, si dhe në Gjykatat Federale dhe ato të Apelit.  

Charlotte u diplomua në Universitetin e Tulsa-s me një Diplomë të Lartë në gazetari, dhe më vonë mori titullin Doktore e Jurisprudencës nga Fakulteti Juridik i Universitetit të Houston-it, në Teksas.   Gjatë shkollës për juridik ajo gjithashtu punoi si avokate studente në Zyrën e Shërbimeve Juridike të të Burgosurve në Departamentin e Drejtësisë Penale në Teksas. Pasi u liçensua, ajo punoi atje si avokate drejtuese ku ushtroi ligjin penal, civil dhe të imigracionit.

Para se të dilte në pension, për njëzet vjet, Charlotte punoi si avokate që përfaqësonte Shtetet e Bashkuare të Amerikës në Zyrën e Departamentit të Imigracionit të Sigurisë Kombëtare.  Gjithashtu për disa vite ajo shërbeu si ndërlidhëse midis Zyrës së Departamentit të Sigurisë Kombëtare me Zyrat e Prokurorit të SHBA-së për Qarkun Jugor të Teksasit, ku ajo ndihmoi me përgjigjet e padive civile. 

Para karrierës ligjore, Charlotte ishte një punëtore sociale që merrej me çështjet e mbrojtjes së fëmijëve në Oklahoma dhe në Teksas. Ajo është e apasionuar për të ndihmuar njerëzit më të pambrojtur të komunitetit tonë. Pas daljes në pension ajo ka bërë shumë punë vullnetare dhe falas për rihapjen e çështjeve për personat që janë dënuar padrejtësisht me burgim të perjetshëm.  

 

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.