slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Olsa Alikaj-Cano<br>Avokate Drejtuese

Olsa Alikaj-Cano
Avokate Drejtuese

Olsa Alikaj-Cano është Themeluesja dhe Avokatja Drejtuese e Zyrës së Avokatisë Cano Immigration, PLLC. Ajo praktikon ekskluzivisht në fushën e imigracionit dhe mban një Çertificatë Speciale për Ligjin e Imigracionit nga Bordi i Specializimit Ligjor në Shetin e Teksas-it.
Grecia Castro<br>Asistente Legale

Grecia Castro
Asistente Legale

Grecia është Asistente Legale në Firmën tonë. Megjithëse e lindur dhe e rritur në Houston, ajo vjen nga një familje emigrantësh. Prindërit e Grecia-s emigruan në Shtetet e Bashkuara nga El Salvador-i dhe që në fëmijëri asaj iu shtua dashuria dhe dhembshuria për emigrantët.
Charlotte Lang<br>Avokate Këshilluese

Charlotte Lang
Avokate Këshilluese

Avokatja Charlotte Lang është Avokate Këshilluese në zyrën tonë të avokatisë. Charlotte është e liçensuar si avokate në Shtetin e Teksas-it, dhe në karrierën e saj mbi tridhjetë vjet si avokate, ajo është paraqitur në shumë raste në Gjykatat e Qarkut, në Gjykatat e Imigracionit
Stefanie Bell<br>Asistente Ekzekutive

Stefanie Bell
Asistente Ekzekutive

Stefanie është asistentja ekzekutive në Firmën tonë. Ajo lindi në Monterrey, Nuevo León, në Meksikë dhe emigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me familien e saj në moshë shumë të vogël.

Our Practice Areas

Customers Reviews

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.