slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Shërbimet e Shtetësisë dhe Emigracionit të SHBA-së nxjerrin udhëzime për statusin T joemigrues

Posted on : October 31, 2021
Shërbimet e Shtetësisë dhe Emigracionit të SHBA-së nxjerrin udhëzime gjithëpërfshirëse në Manualin e Politikave të USCIS për gjykimin e kërkesave për statusin T joemigrues (ose viza T) të paraqitura nga viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore, duke përfshirë sqarimin seread more

DHS dhe DOJ Publikojnë Njoftimin për Propozimin e sundimit të sundimit për ta bërë procesin e azilit më efikas e më të drejtë

Posted on : September 1, 2021
Në një hap kyç drejt zbatimit të planit të Administratës për një sistem imigracioni të drejtë, të rregullt dhe njerëzor, Departamenti i Sigurisë Kombëtare (DHS) dhe Departamenti i Drejtësisë (DOJ) po publikojnë një njoftim për hartimin e sundimit të propozuarread more

Departamenti i Sigurisë Kombëtare shpall procesin e regjistrimit për statusin e mbrojtur të përkohshëm për Haitin

Posted on : July 31, 2021
Departamenti i Sigurisë Kombëtare postoi për inspektim publik një njoftim të Regjistrit Federal që ofron informacion se si të regjistroheni për Statusin e Mbrojtur të Përkohshëm (TPS) për Haitin. Procesi i regjistrimit do të hapet javën e ardhshme. Të gjithëread more

DHS njofton regjistrimin e hapur për statusin e përkohshëm të mbrojtur për Birmaninë

Posted on : May 31, 2021
Departamenti i Sigurisë Kombëtare publikoi një njoftim në Regjistrin Federal (FRN) që përcakton Burmën për Statusin e Mbrojtur të Përkohshëm (TPS) për 18 muaj, në fuqi nga data 25 maj 2021, deri më 25 nëntor 2022. Sekretari i Sigurisë sëread more

Sekretari Mayorkas Cakton Venezuelën për Statusin e Mbrojtur të Përkohshëm për 18 Muaj

Posted on : March 24, 2021
  Sekretari i Sigurisë Kombëtare Alejandro N. Mayorkas ka caktuar Venezuelën për Statusin e Mbrojtur të Përkohshëm (TPS) për 18 muaj, deri në Shtator 2022. Ky emërtim i ri i TPS për Venezuelën i mundëson shtetasve të Venezuelës (dhe individëveread more

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.