slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Lajmet e Fundit të Programit DACA

Sipas Vendimi të Gjykatës së Qarkut Batalla Vidal, etj. kundra. Wolf, etj. dhe Shteti i Nju Yorkut, etj. kundra Trump, etj.

 

Në 14 nëntor 2020, një nga Gjykatat e Qarkut të Shteteve të Bashkuara lëshoi ​​një urdhër që kërkon që Departamenti i Sigurisë Kombëtare të rikthejë pranimin e aplikimit për Aksionin e Shtyrë për Imigrantët e Ardhur në Fëmijëri (programin DACA) sipas rregullit që ishte në fuqi në 4 Shtator 2017.

Në përputhje me urdhërin e Gjykatës, Shërbimet e Shtetësisë dhe Imigracionit të SHBA (USCIS) do fillojnë të pranojnë kërkesat për ata që aplikojnë për herë të parë për shqyrtimin e aplikimit të  programit DACA. Kjo përshfshin aplikimet për udhëtim; gjithashtu dhe zgjatjet e aprovimit të veprimit të shtyrë në bazë të DACA-s si dhe zgjatjen e dokumentave të autorizimit të punësimit nga një një vit në dy vite.

 

By : Olsa Cano | January 13, 2021 | USCIS News

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.