slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Një “Faleminderit” E Vonuar

“Olsa, Kjo është një” Faleminderit! ” dhe shumë e vonuar.
Unë dua të të falënderoj që na ndihmove për marrjen e pashaportës amerikane
të gruas sime në vitin 2010. Ne vazhdimisht ishim të irrituar nga qeveria që i
mohonte pashaportën gruas sepse ajo lindi në një shtëpi në Donna, Teksas, me
një mami dhe jo në spital. Megjithëse ne paraqisnim dokumentat e duhur,
qeveria na kërkonte prap dokumenta të tjerë. Ne nuk kishim asnjë shpresë deri
sa u takuam me Olsën. Olsa na tha që do të ishim pjesë e një grupi në një qjyq
federal, kundra qeverisë amerikane. Ne pamë menjëherë rezultat pozitiv dhe e
morëm pashaportën e gruas brenda një muaji. Ne kemi udhëtuar në Kanada,
Meksikë, Angli, Skoci, Uells, Spanjë dhe Portugali. Ndoshta një ditë do
udhëtojm dhe në Shqipëri.” Faleminderit, Olsa

By : Olsa Cano | June 26, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.