slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

E Shkëlqyer, Konfidente, Dhe Avokajta Më E Mirë, Për çështjen Tonë

“Ne e punësuam Olsën pasi u rekomendua shumë nga një avokat tjetër
imigracioni. Burri im kishte një rast të ndërlikuar dhe ne e dinim që nga fillimi
që do ishte një proçes i gjatë. ​çështja zgjati rreth 6 vjet dhe ne jemi shumë të
kënaqur me rezultatin. Olsa ishte gjithmonë e gatshme t’ju përgjigjej pyetjeve
tona. Na shpjegoi çfarë të prisnim si dhe të gjitha opsionet që ekzistonin. Bëri
një punë të shkëlqyer dhe gjithmonë na informonte mbi çështjen tonë. Proçesi
ishte i vështirë dhe ne donim që Olsa t’a mbante familjen tonë të bashkuar dhe
atë bëri. I jemi shume mirënjohës punës së saj dhe pa dyshim që ajo është një
avokate shumë e talentuar dhe me shumë njohuri. “

By : Olsa Cano | June 5, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.