slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

E Shkëlqyer, E Fortë, E Dhembshur Dhe Që Kryen Punën!

“Avokatja Alikaj-Cano pranoi të merrte përsipër çështjen time në një kohë kur
avokati im nuk po respektonte detyrimet e tij dhe më la pa ndihmë. Ajo është
shumë inteligjente, me aftësi, e dhembshur dhe bën një punë të shkëlqyer. Unë
kam takuar shumë avokatë të tjerë por asnjë nuk i afrohet asaj, jo vetëm për
aftësitë e saj për të pregatitur çështjen në kohë, por edhe për t’a paraqitur para
gjykatës së imigracionit dhe përfundimisht t’a fitojë çështjen, siç bëri për
çështjen time. Ajo gjithmonë më tregonte të vërtetën dhe ishte tepër empatike
gjatë gjithe proçesit. Gjithmonë i përgjigjej pyetjeve të mia menjëherë. Avokatja
Alikaj-Cano në të vërtet kujdeset për klientët e saj dhe i trajton të gjithë me
respekt. Ajo ka integritet që nuk e gjen tek avokatët e tjerë. Sado sfiduese të
jetë situata juaj, ajo bën të pamundurën dhe është avokatja që ju duhet. “

By : Olsa Cano | June 24, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.