slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Avokatja Më E Mirë E Imigracionit Në Houston!

“Unë me burrin tim kam luftuar për të emigruar në SHBA që në vitin 1980. Burri
kishte shumë akuza dhe çështja e tij ishte e ndërlikuar. Që në vitin ‘80 ne kemi
punësuar plot zyra legale dhe avokatë të imigracionit. Ishte kënaqësi kur
punuam me Olsën.
Rasti ynë ishte shumë i vështirë dhe Olsa ishte avokajte e tretë e çështjes
sonë. Kur e takuam për herë të parë, thamë me vete ”prap si njëlloj më parë do
jemi.” Por e kishim gabim. Ajo iu fut punës menjëherë me një strategji që t’i
hiqte të gjitha akuzat tona nga qeveria. Olsa përfundoi me sukses çështjet tona
në gjyq.
Olsa ishte ëngelli që na shpëtoi. Nga të gjithë avokatët e shumtë që kemi
takuar, e them me 100% siguri se Olsa është avokatja më e mirë i imigracionit
në qytet. Ajo është avokate e përkushtuar, realiste dhe me njohuri. Edhe pse
ajo merret me shumë çështje njëkohësisht, ajo është gjithnjë e pregatitur, dhe
dinte më shumë për historine e çështjes sonë se ne. ”
Ju faleminderit shumë Olsa!

By : Olsa Cano | June 28, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.