slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Olsa Dhe Ekipi I Saj Janë Të Jashtëzakonshëm

“Olsa dhe ekipi i saj bënë një punë të jashtëzakonshme për çështjen time të
imigracionit. Ata përdorën lidhjet dhe ekspertizën e tyre jo vetëm që të
sqaronin çëshjten time, por dhe që të më nxirrnin jashtë qendrës së burgimit të
imigrantëve shumë më shpejt nga sa parashikohej. Rishikuan me vëmendje çdo
aspekt të çështjes sime, dhe më shpjeguan e squaruan çdo opsion të
mundshëm. Vetë Olsa u kujdes për mua si të isha pjesëtare e familjes së
saj. Ajo ishtë vërtet e shqetësuar për mua dhe familjen time dhe na trajtoi me
shumë përzemërsi. Nuk hezitoj t’a rekomandoj Olsën për këdo që është në një
situatë imigracioni siç isha unë. Thjesht, kjo është eksperienca më e mirë që
kam pasur në lidhje me avokatët dhe me gjyqet. “

By : Olsa Cano | July 4, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.