slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Ringjalli Çëshjten e Familjes Në Gjyqin e Imigracionit

“Për dy dekada familja ime ka luftuar nëpër zyrat e imigracionit amerikan dhe
çëshjta përfundoi në Gjykatën e Imigracionit. Shumë zyra avokatie, dy dekada
dhe mijëra dollarë të ikur dhe asgjë nuk u zgjidh. Ishim me fat kur takuam
ëngjëllin tonë shpëtimtar, avokatën Olsa Alikaj-Cano. Ajo është avokjata më e
mirë dhe më empatike që kemi takuar. ​çështja e babait tim ishte rrefuzuar dhe
qeveria e akuzonte babanë tim me hyrje ilegale në këtë vend. Olsa punoi ditë e
natë për t’a sqaruar dhe e bindi qeverinë të vendosë se babai im hyri legalisht,
dhe se akuzat e supozuara të qeverisë nuk mund të ishin të sakta. Pas
dekadash, dhe me një avokate të shkëlqyer, ne fituam! Ju faleminderit shumë
Olsa! Ju vërtet na keni ndryshuar jetën. Familja ime t’a ka përgjithmonë borxh.”

By : Olsa Cano | June 25, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.