slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Dikush Që Interesohet Personalsht Për çëShtjen Tuaj

“Unë e punësova Olsën të më përfaqësonte në vitin 2012, kur isha e burgosur
në një qendër të imigracionit, për një krim të bërë në vitin 2002 kur isha
residente legale dhe kisha kartën jeshile. Shumica e individëve në atë
situatë mund të mbeteshin të burgosur për 4-6 muaj ndërsa prisnin ditën e
gjyqit, por Olsa më nxori pas 3 javësh. Gjatë kohës që isha e detenuar, Olsa
gjithmonë më qetësonte dhe më shpjegonte proçesin tim. Dhe kur u lirova, Olsa
më pyeste si isha, dhe bëri të pamundurën t’i bënte dokumentat për çështjen
time sa më shpejt dhe sa më në rregull.

Ajo është më e mira që mund të gjeni për t’ju përfaqësuar në gjyqe. Ditën e
gjyqit ajo komunikonte me profesionalizëm me gjyqtarin, dhe avokatin e
qeverisë. Ajo më përfaqësoi me një Aplikim për Falje, dhe kur fituam ishte një
dhuratë për të gjithë familjen time. Edhe pasi mbaroi gjyqi, ajo vazhdoi të
punojë me javë të tëra pa pagesë sa të më vinte karta jeshile. Në përgjithësi,
Olsa punon me shumë kujdes për klientët e saj dhe punon pa u lodhur për të
fituar çështjet. Unë i jap avokates Olsa Alikaj-Cano vlerësimin tim më të lartë. “

By : Olsa Cano | June 12, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.