slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Profesioniste E Vërtetë Dhe Na Shpëtoi Jetën

“Ne u takuam me Zonjën Cano për aplikimin për residencën e përhershme dhe
aplikimin për nënshtetësinë në SHBA. Familja jonë ishte në prag të kolapsjes
sepse djalit tim më të madh i skadoi viza e studentit. Olsa hartoi një plan
veprimi shumë të detajuar, për të marrë kartën jeshile. Që nga pregatitja,
​organizimi i dokumentave të duhur, dhe deri tek të gjitha peticionet, ajo bëri të
pamundurën. Gjithashtu ajo bëri ghithçka në një kohë të shkurtër, pa ndonjë
vonesë ose problem. Më në fund, djali im mori kartën jeshile. Olsa na shpëtoi
jetën. Jemi shumë të impresionuar me ekspertizën e saj dhe punën e
përkushtuar. Zonja Alikaj-Cano na ndihmoi dhe për aplikimin për nënshtetësinë
në SHBA. Sinqerisht u them të gjithëve për të sepse është e jashtëzakonshme.
Faleminderit Olsa, ju uroj një karrierë shumë të mbarë. ”

By : Olsa Cano | June 21, 2020 |

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.