slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Grecia Castro
Asistente Legale

grecia-castro

KONTAKTI

Tel: 832-288-2727
E-mail: Grecia@canoimmigration.com

EKSPERIENCA:
4+ vjet si Sekretare, Administratore Zyre dhe Administratore Ekzekutive

ARSIMI:
Diploma e Shkollës së Mesme në Teksas

ÇERTIFIKATAT:

  • Notere Publike 

GJUHЁT: 

  • Anglisht
  • Spanjisht

INTERESAT

  • Leximi i Librave

Grecia është Asistente Legale në Firmën tonë. Megjithëse e lindur dhe e rritur në Houston, ajo vjen nga një familje emigrantësh. Prindërit e Grecia-s emigruan në Shtetet e Bashkuara nga El Salvador-i dhe që në fëmijëri asaj iu shtua dashuria dhe dhembshuria për emigrantët. Grecia e pa nga afër guximin dhe punën e emigrantëve në këtë vend dhe kjo e frymëzoi atë të ndiqte një karrierë në fushën e emigracionit. Ajo është e apasionuar për të ndihmuar të tjerët dhe është gjithmonë e përqendruar dhe e qetë. Atë që e bën Grecian të veçantë është talenti i saj për të shkruar dhe vëmendja e saj për detajet, diçka që të gjithë klientët tanë e vlerësojnë shumë. Kur nuk ndihmon emigrantët, Grecias i pëlqen të kalojë kohën me familjen e saj. Gjithashtu asaj i pëlqen të lexoj dhe të ndihmoj vullnetarisht në Kishën e saj.

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.