slogan
NA TELEFONONI 832-288-2727
Build & Design
Zyrë Avokatie që Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Sepse të Drejtat e Imigrantëve Janë të Drejta të Njeriut

Stefanie Bell
Asistente Ekzekutive

KONTAKTI

Tel: 832-288-2727
E-mail: Stefanie@canoimmigration.com

EKSPERIENCA:
9+ vjet si Sekretare dhe Administratore Zyre

ARSIMI:
Diploma e Shkollës së Mesme “Channelview” në Teksas

ÇERTIFIKATAT:

  • Notere Publike 
  • Çertifikatë e Ndihmës së Parë  

GJUHЁT: 

  • Anglisht
  • Spanjisht

INTERESAT

  • Fitnes-i

Stefanie është asistentja ekzekutive në Firmën tonë. Ajo lindi në Monterrey, Nuevo León, në Meksikë dhe emigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me familien e saj në moshë shumë të vogël. Ajo është shumë e apasionuar për punën me imigrantët. Stefanie flet shumë rrjedhshëm gjuhët angleze dhe spanjolle. Ajo ka përvojë të gjerë në fushën juridike, duke punuar më parë për disa nga zyrat më të mëdha të imigracionit në Teksas.  Gjithmonë profesioniste dhe me një natyrë pozitive, ajo i bën klientët tanë të ndihen shumë të mirëpritur.  Me eksperiencën e saj ajo i kontribuon jo vetëm zyrës sonë, por dhe të gjithë komunitetit të imigracionit të cilit ne i shërbejmë.

 

NA KONTAKTONI

  • Hidden

Cano Immigration, PLLC.

Zyrë Avokatie qe Ofron Këshillim dhe Ekspertizë Ligjore në Fushën e Imigracionit

Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.

BASHKЁPUNIMI YNЁ ME SHOQATA HUMANITARE PЁR IMIGRANTЁT

Ekipi ynë ligjor ka pasion të veçantë punën humanitare për imigrantët refugjatë, ata që i largohen persekutimit, luftërave dhe terrorit dhe që kalojnë disa nga vështirësitë më të jashtëzakonshme që ekzistojnë.

Ne dedikojmë shumë orë falas dhe bëjmë një punë të pandalshme sidomos për fëmijët e braktisur dhe gratë e abuzuara që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kërkim të një jete më të mirë. Gjithashtu ne mbështesim shumë shoqata humanitare që ndihmojnë imigrantët, jo vetëm me këshillime ligjore dhe përfaqësim falas të imigrantëve nëpër gjykatat e imigracionit, por edhe me ndihma të vazhdueshme monetare.

Për listën e organizatave që ne mbështesim shikoni më poshtë:

UNICEF www.unicefusa.org
Qëndra e Drejtësisë Tahirih http://www.tahirih.org
Fëmijët në Nevojë për Mbrojtje (KIND) https://supportkind.org/
Akademia e Ligjit të Imigracionit të Fëmijëve (CILA) (CILA) www.cilacademy.org
Këshilli Amerikan i Imigracionit (AIC) www.americanimmigrationcouncil.org
Për eksperiencën dhe ekspertizën tonë na kontaktoni në numrin: 832-288-2727 Ose plotësoni informacionin në të majtën tuaj.